Krab z Kantalupą i kawiorem - Sałatka morska może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 47g białka, 50 g tłuszczu, oraz w sumie 711 kalorii. Ten bezglutenowy, bezmleczny, cały 30 i pescatarian przepis służy 4 i kosztuje 6,34 zł za porcję. Mieszanka awokado, kawior, majonez, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać kantalupę, możesz podążać tym daniem głównym z Sorbet Z Kantalupy jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za aromatyczny i satysfakcjonujący. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest niesamowity. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Kremowe Parfaity z kraba i kawioru, Krab krabowy z sosem do zanurzania w kawiorze, oraz Pan pieczeń Louisiana Blackfish z kukurydzą, Krabem i kawiorem.
Instrukcje
1
Aby zrobić vinaigrette, ubić razem ocet, szalotka, i musztarda w misce. Powoli wlać oleje, ubijając aż do zemulgowania. Doprawić solą i pieprzem.
Umieść kraba w misce z majonezem, winegretem i szczypiorkiem, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Vinaigrette
Majonez
Szczypiorek
Krab
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Miska Do Mieszania
4
Dobrze wymieszać i odstawić. Kantalupę przecieramy w blenderze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kantalupa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
5
Do każdej porcji umieść 2 łyżki przecieru z kantalupy na środku talerza.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kantalupa
6
Umieść formę pierścieniową na wierzchu i wypełnij warstwą pokrojonego awokado, a następnie kraba.
Składniki, których będziesz potrzebować
Awokado
Krab
7
Umieść łyżkę kawioru na wierzchu kraba, aby zakończyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kawior
Krab
8
Smak
9
Książka, korzystając z bazy danych USDA Nutrition
10
Mixt Greens. Wraz ze swoją siostrą i szwagrem, Leslie i Davidem Silverglide, zespół uruchomił najbardziej zieloną restaurację w San Francisco Bay Area w 200
Składniki, których będziesz potrzebować
Zieloni
11
Od tego czasu firma Mixt rozszerzyła swoją działalność na wiele lokalizacji w całym kraju, zachowując jednocześnie odważne podejście do sałatek, zachowując ekologiczne praktyki biznesowe i zachowując pierwotny mandat zrównoważonego rozwoju środowiska. Baza Swallow znajduje się w San Francisco.
Chardonnay, Muscadet i Riesling są doskonałym wyborem dla skorupiaków. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Jedno wino można spróbować Foley Estate Winery Sta. Rita Hills Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 27 dolarów.