Krab Otwarty Topi Się
Need a pescatariańskie danie główne? Krab o otwartych twarzach może być spektakularnym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 271 kalorii, 21g białka, oraz 14g tłuszczu każdy. Na 3,17 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz babeczki, grudki, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Z łyżeczką wynik 52%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Szynka z otwartą twarzą i jabłko topi się, Otwarty St. Patty topi, oraz Tuńczyk Z Otwartą Twarzą Topi Się dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem 5 pierwszych składników.
Masę rozprowadzić równomiernie na ściętych bokach połówek muffinek; posypać równomiernie serem.
Broil 5 cali od ciepła 2 do 3 minut lub do rozpuszczenia sera.
*2 (6-uncja) puszki lump crabmeat lub 2 (6-uncja) puszki stałego białego tuńczyka w wodzie źródlanej, odsączone, mogą być zastąpione.
Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Skorupiaki działają bardzo dobrze z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. La Crema Russian River Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.
![La Crema Russian River Chardonnay]()
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.