Kozi Ser Jabłko Orzech Makaron

Kozi Ser Jabłko Orzech Makaron
Kozi ser jabłko orzech makaron może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4. Na 1,88 zł za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 483 kalorie, 17g białka, oraz 20 g tłuszczu na porcję. 34 osoby były zadowolone, że spróbowały tego przepisu. Jeśli masz jabłko, makaron łokciowy, kremowy kozi ser i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 60%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Przyprawione Jabłko, Orzech włoski i babeczki z kozim serem, Dwukrotnie pieczone suflety z koziego sera z sałatką jabłkowo-orzechową, oraz Sałatka z figami, kozim serem i orzechami.

Instrukcje

1
Doprowadzić do wrzenia duży garnek lekko osolonej wody. Makaron gotować we wrzącej wodzie, mieszając od czasu do czasu, aż gotowane przez ale firma do ukąszenia, 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Mielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo StartaMielona Gałka Muszkatołowa Lub świeżo Starta
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
2
Odcedzić i odstawić do dużej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Masło rozpuścić w rondlu na średnim ogniu. Wymieszać z jabłkiem; gotować i mieszać aż złoty na brzegach, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Funta Grzybów Morelowych1/4 Funta Grzybów Morelowych
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
4
Wymieszać bulion z kurczaka i zwiększyć ogień do średniej wysokości i gotować na wolnym ogniu 2 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany KurczakDo Podania Smażone Ostrygi Lub Pokrojony W Kostkę Gotowany Kurczak
5
Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Wymieszać z kozim serem, 2 łyżki na raz, do mieszaniny bulionu jabłkowego, dobrze mieszając, aby włączyć po każdym dodaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
6
Zdjąć z ognia.
7
Wymieszać mieszankę jabłek i koziego sera z odsączonym makaronem do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser KoziSer Kozi
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
8
Wymieszaj orzechy włoskie, tymianek, pieprz cayenne, sól i pieprz czarny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki4 Kapelusze Grzybów Portobello, Wytrzyj Do Czysta I Pokrój W Bardzo Cienkie Plasterki
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn