Kotlety Wieprzowe Po Włosku

Włoski styl kotlety wieprzowe może być dobry przepis, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Jedna porcja zawiera 764 kalorie, 45g białka, oraz 52g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 2,78 zł za porcję, ten przepis okładki 29% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, czosnek w proszku, przyprawy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jest to niedrogie przepis dla fanów kuchni śródziemnomorskiej. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 62%, co jest dobre. Spróbuj Kotlety Wieprzowe Po Włosku, Nie Yo 'Mama' s Italian Style schabowe kotlety, oraz Kotlety wieprzowe po włosku z bazylią i czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
W średniej misce, połączyć pokruszone sól, parmezan, włoski styl przyprawy i czosnek w proszku i dobrze wymieszać.
Kotlety zanurzyć w roztopionym maśle, a następnie zagłębić każdy kotlet w mieszaninie krakersów, dokładnie pokryć wszystkie strony.
Umieść kotlety w naczyniu do pieczenia 9x13 cali.
Piec w temperaturze 425 stopni F (220 stopni C) przez 30 do 40 minut, lub aż wewnętrzna temperatura wieprzowiny osiągnie 145 Stopni F (63 Stopni C).
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling
Kotlety wieprzowe w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Riesling. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
![Lapis Luna Chardonnay]()
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.