Kotlety wieprzowe O ' Brien z kremowym sosem

Kotlety wieprzowe O ' Brien z kremowym sosem
Kotlety wieprzowe O ' Brien z kremowym sosem wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 2,77 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Mieszanka kotletów wieprzowych, przetarta szałwia, sól przyprawione, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe O ' Brien, Kotlety schabowe Panko z kremowym sosem, oraz kotlety schabowe z kremowym sosem grzybowym.

Instrukcje

1
Kotlety schabowe przyprawiamy z obu stron solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
2
Podgrzej dużą patelnię, nieprzywierającą na średnim ogniu i posmaruj sprayem do gotowania. Gotować kotlety wieprzowe, aż złoty brąz z obu stron, 6 do 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Wyjąć z patelni i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać krem z zupy selerowej, krem z zupy grzybowej, śmietana, i szałwia razem na patelni, aż połączone. Wymieszać fasolkę szparagową i ziemniaki O ' Brien, a następnie umieścić kotlet schabowy na wierzchu warzyw. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, aż kotlety wieprzowe nie są już różowe w środku, 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krem Z Zupy GrzybowejKrem Z Zupy Grzybowej
Zupa Krem Z SeleraZupa Krem Z Selera
Fasola SzparagowaFasola Szparagowa
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
WarzywaWarzywa
ZiemniakZiemniak
Szałwia LekarskaSzałwia Lekarska
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia

Wyposażenie

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling to moje najlepsze propozycje na kotlety wieprzowe. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia34
Magazyn