Kotlety wieprzowe O ' Brien z kremowym sosem
Kotlety wieprzowe O ' Brien z kremowym sosem wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 35g białka, 21 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 2,77 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. Mieszanka kotletów wieprzowych, przetarta szałwia, sól przyprawione, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Aby zużyć kwaśną śmietanę, można podążać za tym daniem głównym z Szarlotka Z Kwaśną Śmietaną jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Kotlety Wieprzowe O ' Brien, Kotlety schabowe Panko z kremowym sosem, oraz kotlety schabowe z kremowym sosem grzybowym.
Instrukcje
Kotlety schabowe przyprawiamy z obu stron solą.
Podgrzej dużą patelnię, nieprzywierającą na średnim ogniu i posmaruj sprayem do gotowania. Gotować kotlety wieprzowe, aż złoty brąz z obu stron, 6 do 8 protokół.
Wyjąć z patelni i odstawić.
Wymieszać krem z zupy selerowej, krem z zupy grzybowej, śmietana, i szałwia razem na patelni, aż połączone. Wymieszać fasolkę szparagową i ziemniaki O ' Brien, a następnie umieścić kotlet schabowy na wierzchu warzyw. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu, a następnie zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować, aż kotlety wieprzowe nie są już różowe w środku, 15 do 20 minut.