Kotlety Schabowe Z Gruszkami

Kotlety Schabowe Z Gruszkami
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj Kotlety Schabowe z Gruszkami. Jedna porcja zawiera 2999 kalorii , 492 g białka i 91 g tłuszczu . Ten przepis przeznaczony jest dla 4 osób i kosztuje 24,97 USD za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezglutenową . Ten przepis z Taste of Home wymaga octu balsamicznego, masła, gruszek i soli. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut . 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 51% wyniku , co oznacza, że jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Kotlety schabowe z gruszkami , Kotlety schabowe z gruszkami i Kotlety schabowe z gruszkami i cydrem .

Instrukcje

1
Na dużej patelni z powłoką nieprzywierającą rozpuść masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodać gruszki, posypać cukrem. Gotuj i mieszaj przez 2-3 minuty lub do momentu, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
3
Wyjmij gruszki na półmisek i trzymaj w cieple.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
4
Kotlety schabowe oprószyć solą i pieprzem. Na tej samej patelni smaż kotlety bez przykrycia przez 6-8 minut z każdej strony lub do momentu, aż się zarumienią, a sok będzie przezroczysty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Wyjmij na talerz i trzymaj w cieple.
6
Połącz skrobię kukurydzianą i bulion, aż będą gładkie; dodać ocet i rozmaryn. Wymieszaj na patelni. Doprowadzić do wrzenia; gotować i mieszać przez 2 minuty lub do momentu, aż zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Podawać z kotletami schabowymi i gruszkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia71
Magazyn