Kotlety schabowe wolno gotowane z farszem kukurydzianym

Kotlety schabowe wolno gotowane z farszem kukurydzianym
Need a dairy free main course? Kotlety wieprzowe z farszem kukurydzianym mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 23G tłuszczu, oraz w sumie 491 kalorii. Na $3.49 za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 20 minut. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Mieszanka cebuli, kukurydza kernel, schab kotlety, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby zużyć farsz można śledzić to danie główne z Bezglutenowy chleb kukurydziany do farszu lub deseru jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Kotlety schabowe wolno gotowane z serowym farszem z chleba kukurydzianego, Kotlety schabowe wolno gotowane z farszem żurawinowo-kukurydzianym, oraz Kotlety schabowe wolno gotowane z farszem jabłkowo-wiśniowym.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, rozgrzać olej na średnim ogniu. Gotować wieprzowinę na oleju około 5 minut, obracając raz, aż zbrązowieje; odcedzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Posypać wieprzowinę przyprawioną solą. W dużej misce wymieszać pozostałe składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól SezonowanaSól Sezonowana
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
3
Spryskać wewnątrz 3 1/2 - do 4-quart powolnej kuchenki sprayem do gotowania. Łyżka farszu mieszaninę do kuchenki. Kotlety schabowe układamy w 2 warstwach na farszu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Kotlety WieprzoweKotlety Wieprzowe
FarszFarsz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
WolnowarWolnowar
4
Przykryć; gotować na małym ogniu od 5 do 6 godzin.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Riesling

Chardonnay, Pinot Noir i Riesling są doskonałym wyborem dla kotletów wieprzowych. Chardonnay pasuje do prostych kotletów lub kotletów w sosie maślanym lub śmietanowym, wytrawny riesling uzupełnia słodkie dodatki, takie jak musztarda MIODOWA lub jabłka, a pinot noir jest bezpiecznym wyborem dla dań wieprzowych w ogóle. Możesz spróbować La Crema Russian River Chardonnay. Recenzenci bardzo lubią to z 4.1 z 5 gwiazdek i cena około 28 dolarów za butelkę.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia19
Magazyn