Kotlet schabowy z kapustą
Kotlet schabowy i kapusta zupa może być tylko głównym daniem szukasz. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 262 kalorie, 23G białka, oraz 10 g tłuszczu każdy. Ten przepis od Allrecipes ma 7 fanów. Jest idealny do Jesień. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Mieszanka kapusty, sos worcestershire, sól i mielony pieprz, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak aromatyczny. Aby zużyć kapustę, można śledzić to danie główne z Kapusta, Która Smakuje Jak Deser! jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zapiekanka z kotletem schabowym i kapustą, Martha Stewart ' s Cabbage and Schab Chop Quick Cook, oraz Smażona zupa jarzynowa babci Neely dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym holenderskim piekarniku lub garnku gulasz na średnim ogniu; gotować i mieszać kostki wieprzowe z cebulą, aż wieprzowina nie będzie już różowy wewnątrz, o 10 protokół.
Spuścić nadmiar tłuszczu.
Kapustę wymieszać z mieszaniną wieprzową i przykryć garnek; gotować, aż kapusta zwiędnie, o 5 protokół.
Wymieszać w fasoli, ketchup, sos Worcestershire, nasiona selera, i ziele angielskie. Przykryć garnek i dusić, aż wieprzowina i kapusta będą miękkie i zupa zgęstnieje, o 45 protokół. Doprawić do smaku solą i czarnym pieprzem.