Koper Wędzono-Łososiowy

Koper Wędzono-Łososiowy
Need a bezglutenowa i pescatariańska przystawka? Koper wędzono-łososiowy haszysz może być super przepis spróbować. Ten przepis sprawia, że 2 porcje z 574 kalorii, 19g białka, oraz 28g tłuszczu każdy. Na 3,52 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, koperku, śmietany do ubijania i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Haszysz z wędzonego łososia z koperkiem Vinaigrette, Hasz śniadaniowy z wędzonym łososiem i koperkiem, oraz Wędzony łosoś i koperek z jajkami sadzonymi dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Roztopić masło w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodać ziemniaki i cebulę. Przykryć patelnię i gotować, aż ziemniaki i cebula zmiękną i zaczynają brązowy, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiemniakZiemniak
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Dodaj krem do patelni. Zwiększyć ogień do medium i gotować, aż większość śmietany jest wchłaniany i mieszanina jest wilgotna, często mieszając, około 2 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
KremKrem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Wymieszać z łososiem i koperkiem. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
łosośłosoś
KoperKoper
Salsa Kupowana W Sklepie, Do PodaniaSalsa Kupowana W Sklepie, Do Podania

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia14
Magazyn