Konfetti Fiesta warkocze wymaga z grubsza 1 godzina i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera około 4G białka, 3G tłuszczu i w sumie 120 kalorii. Za 17 centów za porcję, dostajesz hor d ' oeuvre, który serwuje 40. Mieszanka cukru, cebuli, maślanki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Przynosi ci smak domu. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik jest raczej zły. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Czekoladowe Warkocze, Warkocze Kardamonowe, oraz Warkocze Wakacyjne.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj 4 szklanki mąki, mąki kukurydzianej, drożdży, cukru i soli. W małym rondelku podgrzej maślankę, masło i cebulę do 120°-130°.
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Roślinny (ilość Zależy Od Sposobu Gotowania)
Opcjonalnie Pokrojona W Cienkie Plasterki świeża Bazylia
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sos Pomidorowy Hunt's® Z Bazylią, Czosnkiem I Oregano
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Uderz ciasto. Obróć na lekko posypaną mąką powierzchnię; podziel ciasto na pół. Podziel połowę ciasta na dwie porcje, tak aby jedna porcja była dwukrotnie większa od drugiej; uformuj większą porcję na trzy 16-calowe. liny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Punch
7
Ułóż na wysmarowanej tłuszczem blasze do pieczenia i warkocz; ściśnij końce, aby uszczelnić i schować pod spodem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
8
Uformuj mniejszą część na trzy 10-calowe. liny. Warkocz na lekko posypanej mąką powierzchni;podwiń końce.
9
Posmaruj spód warkocza wodą i umieść na większym warkoczu. Przykryj bochenek i odstaw do podwojenia, około 45 minut. Powtórz z pozostałym ciastem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
10
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub na złoty kolor.
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które można spróbować, Jest Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru. Ma 4,7 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 65 dolarów.
Pierre Peters Cuvee Reserve Grand Cru
Wino jest jasne lub blade z nutami zieleni typowymi dla Chardonnay. Mus jest w porządku i regularny z ładną wstążką mocnych bąbelków. Pierwszy nos jest zarówno kwiecisty, jak i owocowy, potem pojawiają się nuty świeżych orzechów i świeżego chleba. W wykończeniu znajdują się cytrusy, które dają piękne wrażenie gładkości i świeżości. Atak jest szczery, związany z delikatnością i okrągłością. W pierwszym wrażeniu dominują świeże białe owoce (cytryna i gruszka) oraz kwiaty (akacja), a następnie kremowe nuty. Wreszcie jest trwały na cytrusach (kandyzowany grejpfrut, mandarynka i cytryna) i mineralności, wnosząc świeżość i elegancję do wina.