Kompot z suszonych owoców z syropem imbirowym

Kompot z suszonych owoców z syropem imbirowym
Kompot z suszonych owoców z syropem imbirowym może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru sosu. Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis służy 6 i koszty 58 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 100 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Przynosi ci to Epikurious. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Kompot z suszonych owoców w syropie Zinfandel, Kompot Z Suszonych Owoców, oraz Kompot z suszonych owoców.

Instrukcje

1
Przynieś piwo imbirowe, suszone owoce i 1 szklankę wody do wrzenia w małym rondlu. Reduceheat do niskiej i gotować na wolnym ogniu, aż ciecz stanie sięskrupy i mieszaninę zmniejsza się do 1 1/2 szklanki, 35-40 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone OwoceSuszone Owoce
Piwo ImbirowePiwo Imbirowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Let cool completely.DO naprzód: można dokonać 1 tydzień do przodu. Coverand chill.
3
W porcji: 74 kalorie, 0 g tłuszczu, 18 g węglowodanów
4
Bon Appétit

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia0
Magazyn