Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym
Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym może być tylko sos, którego szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 159 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu. Na 71 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz rozmaryn, cukier, wiśnie maraschino i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 36%. Podobne przepisy to Kompot grejpfrutowy w syropie rozmarynowym, Grejpfrut-Kompot Campari, oraz Kompot z pomarańczy i grejpfruta.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w rondlu. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu. Gotować 5 minut.
Zdejmij z ognia i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Rozmaryn należy usunąć i wyrzucić.
Obrać i przekrój grejpfruta na misce do porcji, aby złapać sok.
Dodaj grejpfruta do miski.
Syrop rozmarynowy zalać owocami w misce.
Dodaj wiśnie. Przykryć i schłodzić, aż będzie gotowy do podania.
Dekorować, w razie potrzeby.