Kolacja wieprzowo-Squashowa

Kolacja wieprzowo-Squashowa
Kolacja wieprzowo-Squashowa to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny danie główne. Ten przepis służy 4. Na 2,28 zł za porcję, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 27g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 423 kalorie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać sok pomarańczowy, dyni, kapusta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sok pomarańczowy można śledzić to danie główne z Śliwkowy Sherbert z sokiem pomarańczowym i winem śliwkowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kolacja z wieprzowiną, kabaczkiem i jabłkami, Zimowy Squash Dinner Rolls, oraz Bułki Obiadowe Z Dyni Butternut dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Gotować kotlety, kapusta i squash w 1/4 szklanki sosu na dużej patelni 15 minut lub aż kotlety są gotowane przez i squash jest przetarg, mieszając od czasu do czasu i obracając kotlety po 8 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Na 1 AnanasaNa 1 Ananasa
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
2
Dodaj jabłka, pozostały 1/4 szklanki dressing, sok pomarańczowy i gingerroot; dobrze wymieszać. Dusić 5 minut lub do ogrzania przez, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia36
Magazyn