Kolacja: makaron z Pulpetami z indyka i mozzarellą Bocconcini

Kolacja: makaron z Pulpetami z indyka i mozzarellą Bocconcini
Kolacja dziś wieczorem: makaron z Pulpetami z indyka i mozzarellą Bocconcini może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 533 kalorie, 40g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 8 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz parmezan, pietruszkę, pomidory koktajlowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Makaron z Pulpetami z indyka i Bocconcini, Kolacja: makaron z zielonymi klopsikami i sosem ziołowym, oraz Makaron z Mozzarellanem i klopsikami z indyka.

Instrukcje

1
Przynieś duży garnek słonej wody do wrzenia. W międzyczasie połączyć indyka, bułkę tartą, czosnek, jajko,1/2 parmezanu, 1/2 natki pietruszki, 1 łyżeczkę soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (ok.
1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane1-2 Ostre Papryczki Chili, Pozbawione Pestek I Posiekane
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane4 Do 5 Małych Lub 2 Do 3 Dużych Gałązek świeżego Rozmarynu, Liście Drobno Posiekane
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Takie Jak M&m'sTakie Jak M&m's
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
2
Wymieszać, aby połączyć składniki i na około 25 klopsików. Użyj łyżki do porcji się ich rozmiar.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
3
W dużych (12-calowy) patelnia, stopić połowę masła na średnim ogniu. Gdy piana opadnie, dodać klopsiki i gotować, aż rumiane ze wszystkich stron, 5-7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
świeża Resztkaświeża Resztka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
4
Dodać 1 szklankę wody i gotować klopsiki, odkryte, aż gotowane przez i ciecz jest zmniejszona o 2/
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego1 Kromka Chleba Kanapkowego, Opieczonego I Pokruszonego
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
5
Dodać pomidory i gotować, aż zmiękną.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
6
W międzyczasie, gotować makaron aż al dente. Zastrzegając trochę wody do gotowania makaronu, odcedzić i dodać do patelni, podrzucając do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
7
Dodaj mozzarellę, pozostałą pietruszkę, pozostały parmezan i drugą połowę masła. Jeśli danie wydaje się suche lub claggy, dodać trochę wody makaronu i wrzucić do połączenia. Smak do przypraw i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)świeżo Starty Parmezan, Plus Skórka (opcjonalnie)
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
świeża Resztkaświeża Resztka
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia32
Magazyn