Kolacja dziś wieczorem: czarna fasola i pieczona kukurydza Salsa

Kolacja dziś wieczorem: czarna fasola i pieczona kukurydza Salsa
Przepis Kolacja dziś wieczorem: czarna fasola i pieczona kukurydza Salsa może zaspokoić swoje Meksykańskie pragnienie w mniej więcej 45 minut. Ten bezglutenowy i wegański przepis służy 2 i kosztuje $2.7 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 460 kalorii. Jeśli masz fasolę, oliwę z oliwek, kłosy kukurydzy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Sprawdza się jako niedroga przystawka. Ten przepis jest lubiany przez 4 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Kolacja: Sałatka Ze Słodkiej Kukurydzy I Czarnej Fasoli, Dziś Kolacja: stek w plastrach z pieczoną kukurydzą salsą, oraz Salsa z czarnej fasoli i prażonej kukurydzy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na ImprezyNa Imprezy
2
Usuń twarde zewnętrzne kawałki łodygi i jedwab na samej górze kolby. Gotować przez 15 minut. Po zakończeniu i ostudzeniu wystarczy usunąć łodygę i jedwab, a ziarna odciąć od kukurydzy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
3
W międzyczasie wymieszać razem oliwę z oliwek, ząbek czosnku, czarna fasola, pomidory, i liście kolendry w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
Suszone Pomidory Ze SłoikaSuszone Pomidory Ze Słoika
(Handlowiec Joe'a )(Handlowiec Joe'a )
Pakiet Sazon Z Kolendrą I AchiotePakiet Sazon Z Kolendrą I Achiote
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Calaświeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
4
Dodaj kukurydzę. Doprawić solą do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano2/3 Szklanki (kilka Garści) Startego Parmigiano Lub Romano

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Pinot Noir, Riesling i Sparkling rosé to moje ulubione Meksykańskie. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Możesz spróbować EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir. Recenzenci bardzo to lubią z 4.8 z 5 gwiazdek i cena około 62 dolarów za butelkę.
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
EnRoute Winery Les Pommiers Pinot Noir
Pachnący suszony płatek róży i potpourri jagód płyną bujnym, soczystym wejściem. Ciemniejsze konfitury malinowe i aromaty jeżyn wypełniają midpalate, z goździkami i akcentami podłogi leśnej pokazującymi aż do końca. To wino jest bogate i jedwabiste od początku do końca, z pięknymi nutami owoców i przypraw, które pozostają na podniebieniu.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia25
Magazyn