Kolacja dziś: bańka i pisk
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 258 kalorii, 6G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Na 72 grosze za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka masła, kapusta włoska, sól i pieprz oraz garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 17 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Bubble And Squeak, Bubble and Squeak, oraz Bąbel i pisk, bez resztek.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 204°. na dużej patelni, podgrzać 2 łyżki masła na średnim ogniu i dodać cebulę z dobrą szczyptą soli. Gotować, mieszając, do miękkości, następnie dodać kapustę. Gotować przez dodatkowe 15 minut, aż kapusta będzie miękka.
W dużej misce połącz puree ziemniaczane z mieszaniną kapusty, dokładnie mieszając, aby połączyć. Wyreguluj przyprawę, a następnie formuj na 4 paszteciki.
Rozgrzać pozostałe masło w tej samej patelni i smażyć paszteciki, aż brązowy.
Przenieść do naczynia odpornego na piekarnik i ciepła przez w piekarniku, jak paszteciki schodzą z patelni. Wiele umiejętności można wykorzystać do przyspieszenia rzeczy.
Gdy wszystkie paszteciki są w piekarniku, smażyć 4 jajka na maśle.
Podawać ze świeżo popękanym czarnym pieprzem.