Kolacja: duszona brukselka z boczkiem, złocistymi rodzynkami i makaronem

Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc daj dziś kolację: duszona brukselka z boczkiem, złocistymi rodzynkami i Pastanem. Ten przepis służy 2. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 35g białka, 34g tłuszczu, oraz w sumie 894 kalorie. Na 3,56 zł za porcję, ten przepis okładki 39% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz złote rodzynki, brukselkę, rosół z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 30 mówi, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 90%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Kolacja dziś wieczorem: makaron z smażonym szwajcarskim Chard, złotymi rodzynkami i kaparami, Smażona brukselka z boczkiem i złocistymi rodzynkami, oraz Brukselka ze złotymi rodzynkami.
Instrukcje
Dodaj boczek i oliwę z oliwek do dużej patelni non-stick ustawić na średnim ogniu. Sauté aż bekon jest prawie chrupiące, o 5 protokół.
Usunąć boczek i osuszyć na papierowych ręcznikach.
Wrzucić brukselkę i szalotkę i gotować w tłuszczu boczku, mieszając od czasu do czasu, przez około 5 minut. Brukselka powinna zacząć brązowieć.
Wlać bulion i wermut i posypać rodzynkami. Doprowadzić patelnię do wrzenia, usuwając wszelkie rumiane kawałki na dnie drewnianą łyżką. Zmniejszyć na wolnym ogniu, przykryć, i gotować, aż kiełki będą miękkie, o 10 do 15 protokół.
Dodaj boczek z powrotem do patelni, aby go rozgrzać.
W międzyczasie ugotuj makaron zgodnie ze wskazówkami na pudełku. Gdy al dente, przenieść makaron na patelnię i gotować na dużym ogniu przez 1 minutę, stale mieszając. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Na wierzchu zetrzeć parmezan i podawać.