Kolacja: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą)
Kolacja dziś wieczorem: Bucatini con Salsicce (Bucatini z kiełbasą) może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i pierwotny przepis ma 335 kalorii, 12g białka, oraz 27 g tłuszczu na porcję. Udaj się do sklepu i odebrać wino, pulchne ząbki czosnku, kiełbasa, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. 26 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 63%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dziś Kolacja: Bucatini z bakłażanem, Dziś Kolacja: Bucatini con Funghi, oraz Kolacja: Bucatini z fasolą Fava.
Instrukcje
1
Pokrój wzdłuż osłonki kiełbasek i obróć mięso do miski. Rozbij go na małe kawałki rękami, następnie dodaj wino i wrzuć, aż mięso będzie zwilżone.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Usunąć łodygi i nasiona papryki, a następnie pokroić w 1/4-calowe pierścienie, w poprzek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwki Zielone Lub Czarne Dobrej Jakości, Bez Pestek, Grubo Posiekane
1 łyżeczka żelatyny W Proszku Bez Dodatków Smakowych
3
Rozgrzać oliwę z oliwek w dużym (12-calowy) patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
4
Dodać plasterki czosnku i gotować na złoty kolor, a następnie dodać mieszankę kiełbasy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
5
Rozłóż, rozbijając grudki i gotuj, aż wilgoć w większości odparuje. Gdy kiełbasa zacznie renderować i skwierczeć, dodaj pepperoncini i gotuj przez dodatkową minutę lub dwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słodkie Linki Johnsonville® Mild Italian Sausage Links, Pokrojone W 1/2-calowe Plasterki
Ser Zarella Częściowo Odtłuszczony Starty
Funtów Jeżyn (około
6
Wlać pomidory plus 1 szklankę wody i doprowadzić do wrzenia. Schłodzić na wolnym ogniu i gotować, aż płyn znacznie zmniejszy się o połowę, mieszając od czasu do czasu, o 45 protokół. Powinna być wystarczająco gęsta konsystencja, aby dobrze przylegać do makaronu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
1 Pasek Skórki Z Cytryny
7
W międzyczasie, przynieść duży garnek słonej wody do wrzenia i gotować makaron aż al dente. Kiedy to zrobić gotowania, odcedzić i dodać go do patelni, zastrzegając trochę wody do gotowania makaronu. Wrzucić makaron i sos razem przez kolejną minutę, dodając wodę z makaronu, jeśli to konieczne, aby poluzować SOS. Wyłączyć ciepło i przenieść do miski. Top z Pecorino i mżawka oliwy z oliwek, w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Pecorino
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z Makaronem
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
Cukierki Peachie-o
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji