Kokosowe Imbirowe Cukierki Krople
Kokosowe imbirowe krople cukierków mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 141 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 16. Na 12 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Mieszanka kostek kokosowych, woda, złoty brązowy cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Mrożone Imbirowe Krople Cytrynowe, Biała Czekolada Imbir Krople, oraz Klejnotowe Krople Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Spryskaj dużą blachę do pieczenia z nieprzywierającym sprayem.
Połącz kokos i wszystkie pozostałe składniki w ciężkim rondlu. Mieszaj mieszaninę na średnim ogniu, aż cukier się rozpuści i mieszanina się zagotuje. Podłącz termometr candy do boku patelni. Gotować, aż mieszanina zgęstnieje i rejestry temperatury 146°, mieszając od czasu do czasu, około 15 minut.
Zdjąć patelnię z ognia. Pracując szybko, upuść około 2 łyżki mieszanki dla każdego cukierka kokosowego na przygotowaną blachę do pieczenia, odstępy od siebie.
Pozostaw do ostygnięcia i jędrności. (Candy drops można przygotować 3 dni wcześniej. Przechowywać szczelnie w pojedynczej warstwie w temperaturze pokojowej.)