Klopsiki słodko-kwaśne IV
Słodko-kwaśne klopsiki IV mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6. Na $1.98 za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 348 kalorii, 29g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 16 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Mieszanka papryki, korzenia imbiru, skrobi kukurydzianej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby wykorzystać suchą bułkę tartą, można śledzić to danie główne z Bezglutenowe Bezmleczne Tarty Kokosowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%. Podobne przepisy to Słodko-kwaśne klopsiki (orientalne słodko-kwaśne klopsiki), Klopsiki słodko-kwaśne, oraz Klopsiki słodko-kwaśne.
Instrukcje
W małym rondlu rozpuścić 2 łyżeczki granulek bulionu w 1/4 szklanki wrzącej wody. W dużej misce, połączyć mieloną wołowinę, bułka tarta, cebula, i jajko.
Wymieszać w rozpuszczonym bulionie. Kształt w klopsiki, około 1 do 2 cali średnicy.
W dużym rondlu na średnim ogniu, brąz klopsiki ze wszystkich stron. W małej misce, połączyć 1/4 szklanki zarezerwowanego soku ananasowego, sok z cytryny, brązowy cukier, sos sojowy, Pozostałe granulki bulionu wołowego i imbir.
Wlać na patelnię z klopsikami. Przykryć i dusić przez 25 minut.
W małej misce połącz pozostały sok ananasowy i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z mieszaniną klopsików i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje.
Dodać zielony pieprz i kawałki ananasa; dokładnie podgrzać.