Klon-Szkliwione Żebra
Klon-szkliwione żebra to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6. Na $2.6 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 44g białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 561 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać baby back żeberka wieprzowe, brązowy cukier, ocet cydr, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć ocet cydr można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Klon Szkliwione Żeberka, Klon Szkliwione Żeberka, oraz Klon Szkliwione Żeberka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść żeberka w dużym garnku i przykryj wodą. Przykryć i gotować na wolnym ogniu przez 1 godzinę, lub do miękkości mięsa.
Odcedzić, a żebra przenieść na płytkie dish.In mały rondel, wymieszać syrop klonowy, brązowy cukier, ketchup, ocet, sos Worcestershire, sól, i musztarda w proszku. Doprowadzić do niskiego wrzenia i gotować przez 5 minut, często mieszając. Lekko ostudzić, następnie zalać żeberka i marynować w lodówce przez 2 godziny.Przygotuj grill do gotowania na pośrednim ogniu.
Wyjąć żeberka z marynaty.
Przelać marynatę do małego rondla i gotować przez kilka minut.Lekko ruszt olejowy. Gotować przez około 20 minut, często fastrygując gotowaną marynatą, aż do ładnie zeszklenia.