Klon-Glazurowana marchewka z orzechami pekan

Klon-Glazurowana marchewka z orzechami pekan
Need a bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przystawki? Klon-Glazurowana marchewka z orzechami pekan może być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 76 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz syrop o Smaku klonowym, masło, bulion z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 34%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Glazurowana marchewka z orzechami pekan, Klonowa marchewka pieczona z orzechami pekan, oraz Szparagi I Marchewka Szkliwione Z Orzechami Pekan dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W 12-calowej patelni, bulion ciepła i soli do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulionBulion
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Dodaj marchew; zmniejszyć ogień do średniej. Przykryć; gotować 10 do 12 minut lub tylko do chrupkiego-przetargu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
3
W razie potrzeby odcedzić.
4
Do marchewki w rondlu dodaj syrop i masło. Gotować na średnim ogniu od 3 do 4 minut, często mieszając, aż marchewka zostanie zeszklona.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarchewMarchew
MasłoMasło
SyropSyrop
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Posypać orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Magazyn