Klasyczny Parmezan Z Kurczaka
Klasyczny kurczak parmezan może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 2,86 zł za porcję, ten przepis okładki 34% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 605 kalorii, 52g białka, oraz 33g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. Udaj się do sklepu i podnieś jajka, mąkę, przecier pomidorowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 6 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest niesamowity. Podobne przepisy to Klasyczne Ziemniaki Zapiekane W Parmezanie, Klasyczne Ziemniaki Zapiekane W Parmezanie, oraz Łatwe Parmezanowe paluszki z kurczaka i Parmezanowe okłady z kurczaka.
Instrukcje
Pokroić piersi kurczaka na pół poziomo, aby 4 cienkie kotlety. Umieścić między 2 kawałki folii i funt z młotkiem do mięsa lub patelni ciężkiej aż 1/4 cala grubości.
Podgrzać 1 łyżkę oliwy z oliwek w średnim garnku na średnim ogniu.
Dodać płatki czosnku i czerwonej papryki i gotować, mieszając, aż czosnek zmięknie, o 1 minutę.
Dodać przecier pomidorowy, następnie wypłukać puszkę 1 szklanką wody i dodać do garnka. Dusić, aż sos tylko zgęstnieje, o 10 protokół.
Ubić w 1/4 szklanki parmezanu i bazylii.
Rozprowadzić 1/2 szklanki sosu w 3-ćwiartkowym naczyniu do pieczenia. Rozgrzej brojlery. W międzyczasie mąkę i 1/2 łyżeczki soli i pieprzu połączyć w płytkim naczyniu. Jajka ubić z 1/4 szklanki parmezanu w innym płytkim naczyniu.
Rozgrzać 2 łyżki oliwy z oliwek na dużej patelni na średnim ogniu. Pogłębiać 2 kotlety z kurczaka w mące, odklejając nadmiar, a następnie zanurzyć w mieszaninie jajecznej. Ostrożnie położyć na patelni i smażyć na złoty kolor i po prostu gotowane przez, 2 do 3 protokół na stronę.
Przełożyć do naczynia do pieczenia.
Dodać pozostałe 2 łyżki oliwy z oliwek na patelni i powtórzyć z pozostałymi 2 kotlety z kurczaka.
Dodaj do naczynia do pieczenia.
Połączyć mozzarellę i pozostałe 2 łyżki parmezanu w misce.
Połowę mieszanki serowej posypać kurczakiem, następnie polać pozostałym sosem i pozostałą mieszaniną serową. Dusić, aż ser topi się, o 2 protokół.