Kimchi i Gammon smażony ryż

Kimchi i Gammon smażony ryż
Kimchi i Gammon smażony ryż może być tylko Chiński przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 3 i kosztuje $3.61 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 56 g tłuszczu, oraz w sumie 1311 kalorii. 35 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cukier, kimchi-na kawałki wielkości kęsa, dymka, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć cukier można śledzić to danie główne z Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Smażone Kimchi z ryżem (Kimchi Bokkeumbap), Kimchi Bokkeumbab (Kimchi Fried Rice), oraz Ryż smażony Kimchi (kimchi Bokkumbap) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozbić ryż widelcem lub pałeczkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PałeczkiPałeczki
2
Wymieszać w około 1 tbs oleju. [To sprawia, że ryż jest mniej lepki i uniknąć dużych grudek.]
Składniki, których będziesz potrzebować
Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)Z Sosem Wasabi I Imbirem (polecamy: Sos Hoboken Eddie's Hukilau Hanna)
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W35 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia15
Magazyn