Kiełbasa mumia dippers
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać kiełbasa mumia dippers spróbować. Ten przepis służy 12 i kosztuje 3 centów za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i lacto ovo wegetariański przepis ma 18 kalorii, 0g białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. Ten przepis jest lubiany przez 227 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Udaj się do sklepu i odbierz olej, tubkę 6 gotowych rogalików, musztardę francuską i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Z łyżeczką ocena 4%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Użytkownicy, którym podobał się ten przepis, lubili również Spooky Eats: Mummy-psy i ciasteczka mumii, Little Dippers, oraz Dragon Dippers.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 200C / 180C wentylator / Gaz 6 i szczotkować 2 tace do pieczenia z odrobiną oleju.
Wymieszać miód, ketchup i musztardę razem w misce, a następnie umyć kiełbaski chipolata.
Rozwałkować ciasto rogalikowe i podzielić na 3 prostokąty. Szczypta razem przekątnej perforowane szwy, a następnie pokroić w długie cienkie paski należy uzyskać około 16 na prostokąt.
Nawiń małe paski rogalika wokół chipolatas, pozostawiając małą szczelinę na jednym końcu, aby zrobić szczelinę dla oczu.
Umieścić na tacach do pieczenia i piec przez 20 minut. Ostudzić trochę, a następnie, używając musztardy, kropki parę małych żółtych oczu na każdej mumii.
Podawać na ciepło z glow-in-the-dark goo (patrz dobrze z, poniżej) i / lub ulubionym dipem.