Kieszenie Na Potpie Z Kurczaka
Jedna porcja zawiera 48 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 45 i kosztuje 13 centów za porcję. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka mąki, musztarda dijon, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Potpie Z Kurczaka, Potpie Z Kurczaka, oraz Potpie Z Kurczaka dla podobnych receptur.
Instrukcje
Linia 2 blachy do pieczenia z pergaminem. Na lekko posypanej mąką powierzchni, rozwałkuj kawałki ciasta na 4 6-calowe kwadraty.
Umieścić na 1 blasze do pieczenia, przykryć i schłodzić.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu. Podsmażyć cebulę, aż zmiękną, o 3 protokół.
Dodać groszek i marchew; smażyć 3 protokół.
Posypać warzywa tymiankiem i mąką; smażyć 1 minutę. Podnieś ciepło do średniej-wysokiej. Wymieszać bulion i musztardę na patelnię.
Dodać kurczaka; gotować, aż sos będzie gęsty, 7 do 10 protokół.
Przełożyć do miski; ostudzić. Doprawić solą. Rozgrzej piekarnik do 191°.
Umieść 1 plac ciasta na zarezerwowanej blasze do pieczenia.
Krawędzie pędzla z jajkiem. Łyżka 1/4 mieszanki kurczaka do środka; złożyć, aby utworzyć trójkąt. Uszczelnij krawędzie. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Pędzel z pozostałym jajkiem.
Wytnij 3 szczeliny na górze każdego. Schłodzić przez 15 minut.
Piec na złoty kolor, około 30 minut.
Ostudzić 5 minut i służyć.