Kieszenie na ciasto francuskie serowo-szpinakowe
Ser i szpinak ciasto francuskie kieszenie może być dobrym przepisem, aby poszerzyć swoją kolekcję crust. Jedna porcja zawiera 402 kalorie, 9g białka, oraz 30 g tłuszczu. Ten przepis służy 12. Na 1,48 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę, mleko, do 5 zielonej cebuli i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 2 smakoszy i kucharzy. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 68%, to danie jest solidne. Spróbuj Kieszenie Na Ciasto Francuskie, Kieszenie na ciasto francuskie z indykiem, pieczarkami i boczkiem, oraz Kieszenie Na Ciasto Francuskie Z Indyka, Kopru Włoskiego I Wiśni dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F.
Wyłóż ciężką dużą blachę do pieczenia z pergaminem. Ułóż zamrożone skorupy ciasta na blasze do pieczenia i piec, aż nadmuchają i stają się złociste, o 20 protokół. Za pomocą małego noża wytnij środek skorupek ciasta.
W międzyczasie wymieszaj śmietanę, mleko, sól i pieprz w średniej misce. Wymieszać ze szpinakiem, ser Fontina, parmezan, i zielona cebula. Łyżka mieszanki szpinaku do upieczonych muszli ciasta.
Piec, aż wypieki będą złociste, a nadzienie gorące, około 25 do 30 minut.
Przenieść wypieki na półmisek i podawać.