Kawa Kokosowy Krem Jajeczny
Coffee Coconut Egg Cream może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis służy 1. Na 1,74 zł za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis ma 1349 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Kilka osób przygotowało ten przepis, a 40 stwierdziłoby, że trafił w sedno. Mieszanka mleka kokosowego, syropu kawowego, lodu i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Lody kawowe Kokosowe, Kawa Lody Kokosowe, oraz Lody Kawowe Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz wodę z cukrem w małym rondlu na dużym ogniu. Doprowadzić do wrzenia, mieszając sporadycznie. Podczas gdy mieszanka się nagrzewa, umieść zmieloną kawę w dużej, żaroodpornej misce. Gdy syrop osiągnie wrzenia i cukier jest całkowicie rozpuszczony, ostrożnie wlać gorący syrop na zmieloną kawę. Wymieszać raz i pozostawić do stromego przez 7 minut. Przecedzić mieszaninę raz przez drobnoziarniste sito wyłożone gazą i drugi raz przez filtr do kawy. Schłodzić do temperatury pokojowej i schłodzić.
W małym kubku umieść Syrop z kawy, mleko kokosowe i seltzer. Wymieszać i dodać lód do wypełnienia.