Kasztany Wodne Owinięte Boczkiem
Kasztany wodne owinięte boczkiem to bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 napój. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Ten przepis służy 20. Na 35 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka boczku, kasztany wodne, kawałki ananasa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Z łyżeczką wynik 9%, to danie jest bardzo złe (ale nadal można naprawić). Spróbuj Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem, oraz Kasztany Wodne Zawijane Boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść 1 plasterek kasztanowca wodnego na 1 kawałku ananasa; zawiń z 1 kawałkiem boczku. Powtórz procedurę z pozostałymi kasztanami wodnymi, ananasem i bekonem.
Miejsce, szew boki w dół, w lekko natłuszczonej patelni brojlerów.
Piec w temperaturze 400 przez 20 do 25 minut; obustronnie podlewać sosem teriyaki. Włączyć i piec 20 więcej minut lub aż bekon jest chrupiące.