Karmelowo-toffi-Szarlotka z orzechami pekan

Karmelowo-toffi-Szarlotka z orzechami pekan
Karmelowo-toffi-Szarlotka z orzechami pekan może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dekorator kryształy cukru, cukier granulowany, przekąska wielkości cynamon mus jabłkowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące jabłko, gruszka i żurawina z orzechami toffi i lodami cynamonowymi, Toffi Karmelowy Dip Jabłkowy, oraz Karmelowo-Toffi Jabłkowy Dip.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 204°. przykryć folią; odstawić. W rondlu 4-quart, gotować wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem toffi karmelowy dip na średnim ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż masło topi się i mieszaniny rozwija " sok."
Składniki, których będziesz potrzebować
Dip KarmelowyDip Karmelowy
MasłoMasło
Pliki CookiePliki Cookie
ToffiToffi
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PiekarnikPiekarnik
2
Rozwiń 1 skorupę; gładka skorupa rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Posypać 1/4 szklanki orzechów pekan na skorupie, pozostawiając 1 1/2 cala wokół krawędzi. Używając wałka do ciasta, wciśnij orzechy pekan do skorupy, nie przebijając ich przez drugą stronę skorupy. Uruchom szpatułkę pod skórką; umieść w niełuskanej 9-calowej szklanej płycie pie, pekan side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
SzpatułkaSzpatułka
4
Łyżka połowę mieszanki napełniania do skorupy. Łyżką i rozprowadzić karmelowy dip równomiernie na wierzchu. (Wskazówka: Użyj 1 łyżeczki do pomiaru i innej łyżeczki do zeskrobania kąpieli z łyżeczki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Łyżka drugiej połowy mieszanki napełniania na wierzchu. Rozwiń drugą skórkę; gładką skórkę dłońmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Posypać pozostałe 1/4 Puchar pekan na skorupie, pozostawiając 1 1/2 cala wokół krawędzi. Używając wałka do ciasta, wciśnij orzechy pekan do skorupy, nie przebijając ich przez drugą stronę skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
7
Umieść skórkę na wierzchu nadzienia, pekan bokiem do góry. Uszczelnij krawędź i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Wymieszać razem jajko i pół na pół; lekko szczotkować całą skórkę, w tym karbowaną krawędź, szczotkując delikatnie na obszarach, które mają pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
JajkoJajko
9
Posypać równomiernie kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
10
Wytnij 2 szczeliny w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Ciasto umieścić na przykrytej folią blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
12
Piec 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Piec 40 do 45 minut dłużej lub aż sok zaczyna bańki przez szczeliny w skorupie i skorupa jest złoty kolor. Schłodzić 1 godzinę 30 minut przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
SokSok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn