Karmelowo-toffi-Szarlotka z orzechami pekan może być właśnie deserem, którego szukasz. Ten przepis służy 8. Na 1,39 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 268 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 41 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz dekorator kryształy cukru, cukier granulowany, przekąska wielkości cynamon mus jabłkowy, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Chrupiące jabłko, gruszka i żurawina z orzechami toffi i lodami cynamonowymi, Toffi Karmelowy Dip Jabłkowy, oraz Karmelowo-Toffi Jabłkowy Dip.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 204°. przykryć folią; odstawić. W rondlu 4-quart, gotować wszystkie składniki nadzienia z wyjątkiem toffi karmelowy dip na średnim ogniu około 5 minut, mieszając od czasu do czasu, aż masło topi się i mieszaniny rozwija " sok."
Składniki, których będziesz potrzebować
Dip Karmelowy
Masło
Pliki Cookie
Toffi
Sok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Patelnia Z Sosem
Folia Aluminiowa
Piekarnik
2
Rozwiń 1 skorupę; gładka skorupa rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Posypać 1/4 szklanki orzechów pekan na skorupie, pozostawiając 1 1/2 cala wokół krawędzi. Używając wałka do ciasta, wciśnij orzechy pekan do skorupy, nie przebijając ich przez drugą stronę skorupy. Uruchom szpatułkę pod skórką; umieść w niełuskanej 9-calowej szklanej płycie pie, pekan side up.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
Szpatułka
4
Łyżka połowę mieszanki napełniania do skorupy. Łyżką i rozprowadzić karmelowy dip równomiernie na wierzchu. (Wskazówka: Użyj 1 łyżeczki do pomiaru i innej łyżeczki do zeskrobania kąpieli z łyżeczki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
5
Łyżka drugiej połowy mieszanki napełniania na wierzchu. Rozwiń drugą skórkę; gładką skórkę dłońmi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Posypać pozostałe 1/4 Puchar pekan na skorupie, pozostawiając 1 1/2 cala wokół krawędzi. Używając wałka do ciasta, wciśnij orzechy pekan do skorupy, nie przebijając ich przez drugą stronę skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wałek Do Ciasta
7
Umieść skórkę na wierzchu nadzienia, pekan bokiem do góry. Uszczelnij krawędź i flet.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
8
Wymieszać razem jajko i pół na pół; lekko szczotkować całą skórkę, w tym karbowaną krawędź, szczotkując delikatnie na obszarach, które mają pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
Orzeszki Pekan
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Jajko
9
Posypać równomiernie kryształkami cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier
10
Wytnij 2 szczeliny w górnej skorupie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
11
Ciasto umieścić na przykrytej folią blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Folia Aluminiowa
12
Piec 20 minut. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
13
Piec 40 do 45 minut dłużej lub aż sok zaczyna bańki przez szczeliny w skorupie i skorupa jest złoty kolor. Schłodzić 1 godzinę 30 minut przed podaniem.