Karmelowe Jabłko Crisp
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc wypróbuj karmelowe Jabłko Crisp. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 333 kalorie. Na 77 centów za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Halloween. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz brązowy cukier, zmielony cynamon, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Karmelowe Jabłko Crisp, Karmelowe Jabłko Crisp, oraz Chrupiące Karmelowo-Jabłkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać piekarnik do 191°. spryskać dno i boki 8-calowej kwadratowej patelni z natryskiem do gotowania. W dużej misce, wrzucić jabłka i karmel-toffi karmel.
Jabłka rozłożyć na patelni. W średniej misce, wymieszać pozostałe składniki, aż dobrze wymieszane; posypać jabłkami.
Piec około 35 do 45 minut lub aż polewa jest złoty kolor i jabłka są miękkie po przekłuciu widelcem.
Podawać na ciepło z lodami.