Karmelowa Gorąca Czekolada

Karmelowa Gorąca Czekolada
Karmelowa gorąca czekolada to bezglutenowe przepis z 2 porcjami. Jedna porcja zawiera 167 kalorii, 8G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 67 centów za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Dobrze sprawdza się jako napój. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka karmel polewa, pekan, mleko sojowe czekolady i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest dobre. Podobne przepisy to Złote monety z marakui, karmelowe migdałowe magiczne fasolki pokryte czekoladą i czekoladowe batoniki z Karmelu cynamonowego, Gorąca czekolada i tosty Marshmallow garnki de Creme, oraz Babeczki z białej czekolady Karmel Latte na Narodowy Dzień Czekolady karmelowej.

Instrukcje

1
W rondlu 1-ćwiartkowym wymieszaj mleko sojowe i polewę karmelową, aż do dobrze wymieszanego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zwykła WodaZwykła Woda
SoymilkSoymilk
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Podgrzać na średnim ogniu, często mieszając, aż do gorąca.
3
Wlać do 2 kubków.
4
Dekoruj bitą polewą i orzechami pekan.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia58
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn