Karmelki W Czekoladzie Domowej Roboty

Karmelki W Czekoladzie Domowej Roboty
Domowe karmelki w czekoladzie mogą być dobrym przepisem na poszerzenie kolekcji przystawek. Ten przepis sprawia, że 120 porcji z 57 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Idź do sklepu i odebrać masło, ekstrakt z wanilii, mleko skondensowane, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 35 minut. Z łyżeczką wynik z 7%, to danie jest improvable. Podobne przepisy to Karmelki W Czekoladzie Domowej Roboty, Przepis Na Karmelki Solone W Czekoladzie, oraz Karmelki Cynamonowe {Czekolada Zanurzona, Jeśli Się Odważysz}.

Instrukcje

1
Doprowadzić pierwsze 3 składniki do wrzenia w 3-qt. rondel na średnim ogniu; gotować, bez mieszania, 7 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać ze skondensowanym mlekiem i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, ciągle mieszając, aż termometr cukierkowy zarejestruje 238 do 240 (etap miękkiej kuli), około 20 do 25 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mleko Skondensowane SłodzoneMleko Skondensowane Słodzone
Rożek Cukru LodowegoRożek Cukru Lodowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr CandyTermometr Candy
3
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
4
Wlać do maślanej 8-calowej kwadratowej patelni.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Odstawić w temperaturze pokojowej 8 godzin.
6
Odwróć karmel na deskę do krojenia; pokrój na 1-calowe kwadraty za pomocą skrobaka lub noża.
Składniki, których będziesz potrzebować
KarmelKarmel
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skrobaczka Do CiastaSkrobaczka Do Ciasta
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
NóżNóż
7
Gotować czekoladę i skrócenie w rondlu na średnim ogniu 3 do 5 minut, aż stopi się i gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
SkracanieSkracanie
CzekoladaCzekolada
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
8
Zdjąć z ognia. Wrzucić karmelki w mieszaninie czekolady, w partiach, aż dokładnie pokryte, za pomocą widelca.
Składniki, których będziesz potrzebować
CzekoladaCzekolada
Karmelowe CukierkiKarmelowe Cukierki
9
Przenieść na papier woskowy.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier WoskowanyPapier Woskowany
10
W razie potrzeby posypać skrystalizowanym imbirem lub grubą solą morską. Chill 1 godzina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Imbir KandyzowanyImbir Kandyzowany
Gruboziarnista Sól MorskaGruboziarnista Sól Morska
11
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 do 45 minut przed podaniem. Resztki przechowywać w lodówce do 5 dni.
TrudnośćEkspert
Gotowe W10 hrs, 35 m.
Porcje120
Ocena Zdrowia0
Magazyn