Karmelki W Czekoladzie Domowej Roboty
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać domowej roboty karmelki zanurzone w czekoladzie spróbować. Ten przepis sprawia, że 120 porcji z 57 kalorii, 0g białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 8 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka masła, ekstrakt z wanilii, cukier i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 godzin i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Przepis Na Karmelki Solone W Czekoladzie, Karmelki Cynamonowe {Czekolada Zanurzona, Jeśli Się Odważysz}, oraz Solona Czekolada Mleczna Domowe Karmelki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Doprowadzić pierwsze 3 składniki do wrzenia w 3-qt. rondel na średnim ogniu; gotować, bez mieszania, 7 minut.
Wymieszać ze skondensowanym mlekiem i doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu; gotować, ciągle mieszając, aż termometr cukierkowy zarejestruje 238 do 240 (etap miękkiej kuli), około 20 do 25 minut.
Zdjąć z ognia i wymieszać wanilią.
Wlać do maślanej 8-calowej kwadratowej patelni.
Odstawić w temperaturze pokojowej 8 godzin.
Odwróć karmel na deskę do krojenia; pokrój na 1-calowe kwadraty za pomocą skrobaka lub noża.
Gotować czekoladę i skrócenie w rondlu na średnim ogniu 3 do 5 minut, aż stopi się i gładkie.
Zdjąć z ognia. Wrzucić karmelki w mieszaninie czekolady, w partiach, aż dokładnie pokryte, za pomocą widelca.
Przenieść na papier woskowy.
W razie potrzeby posypać skrystalizowanym imbirem lub grubą solą morską. Chill 1 godzina.
Odstawić w temperaturze pokojowej na 30 do 45 minut przed podaniem. Resztki przechowywać w lodówce do 5 dni.