Karczoch i Fava Pappardelle mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na 2,88 zł za porcję, ten przepis okładki 32% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 741 kalorii, 22g białka, oraz 27 g tłuszczu każdy. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka cytryny z łyżką. sok z cytryny, pappardelle, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karczoch i Fava Pappardelle, Yuba Pappardelle z groszkiem angielskim, liśćmi Fava i bazylią, oraz Sałatka Ze Szparagów, Karczochów I Fasoli Fava dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wyciśnij sok z 1 cytryny do miski z zimną wodą. Przygotuj karczochy, jak pokazano po prawej stronie i połówki kawałki ponownie wzdłuż; upuść do miski, jak idziesz. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Białe Czekoladowe Loki Do Pieczenia
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Dodaj wino i 1 łyżkę. sok z cytryny i gotować, aż lekko zmniejszona, o 3 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krewetki, Ogon, Usunięte Skorupy, Oczyszczone
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
10
Dodać podsmażone karczochy i gotować na wolnym ogniu, podczas gdy makaron gotuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Mała Sałata Rzymska, Posiekana
Przepis Na Pizzocheri
11
Makaron gotować zgodnie z zaleceniami opakowania, dodając jednocześnie favas do wody (jeśli używasz grochu, dodaj tylko w ostatniej minucie lub dwóch).
Wymieszać ze szczypiorkiem, pieprzem i pozostałą 1/2 łyżeczki. sól i 1 łyżka. olej. Gotować aż do ogrzania, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby zwilżyć.
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
15
Skropić olejem, wymieszać połowę bułki tartej i przełożyć na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeżo Starty Parmigiano-Reggiano I Więcej Do Smaku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
16
Posypać pozostałymi okruchami i podawać z większą ilością oleju, jeśli chcesz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
17
* Wirować chleb w robocie kuchennym, aby okruchy. Do skorupki i obrać świeże favas, usunąć fasolę ze strąków, a następnie gotować fasolę w osolonej wodzie 2 minuty. Rozedrzyj fasolę na okrągłym końcu i wyskocz z twardej skóry. Znajdź mrożone obrane favas na rynkach Bliskiego Wschodu.