Kapusta Włoska, Gałka Muszkatołowa I Kasztan Saute

Kapusta Włoska, Gałka Muszkatołowa I Kasztan Saute
Kapusta włoska, gałka muszkatołowa i kasztan Saute może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 348 kalorii, 5G białka, oraz 17g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 2. Na $2.2 za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka ciecierzycy, pół kapusty savoy, gałka muszkatołowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczeń wieprzowa solona z kasztanem i czerwoną kapustą Sauté, Zapiekanka Z Kapusty Sabaudzkiej, oraz Kapusta włoska z migdałami dla podobnych receptur.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W5 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia100
Magazyn