Kapusta kiszona z Ginem i kminkiem

Kapusta kiszona z Ginem i kminkiem
Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 177 kalorii. Jeśli 1,89 zł za porcję spada w Twoim budżecie, kiszona kapusta z Ginem i kminkiem może być niesamowita bezglutenowe, pierwotne, przyjazne dla fodmap i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kiszoną kapustę, kminek, london gin i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Domowa kapusta kiszona z kminkiem i jabłkami, Kapusta kiszona z boczkiem, ziemniakami i kminkiem, oraz Grillowana kiełbasa Reubens z ciepłą musztardowo-Kminkową kiszoną kapustą.

Instrukcje

1
Połącz kiszoną kapustę, gin i karawan w ciężkim dużym rondlu. Bring tosimmer na średnim ogniu. Zmniejsz ciepło na niskim poziomie i gotuj delikatnie, odsłonięte, aż gin zmniejszy się o nieco więcej niż połowę, mieszając od czasu do czasu (kiszona kapusta będzie nadal chrupiąca, a smak ginu i kminku zostanie wchłonięty), około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta KiszonaKapusta Kiszona
Nasiona KminkuNasiona Kminku
NasionaNasiona
GinGin
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać Butter i mieszać aż do stopienia.
3
Podawać na ciepło.

Wyposażenie

TrudnośćNormalny
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Magazyn