Kapusta Cajun

Kapusta Cajun
Kapusta Cajun może być tylko Kreolski przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 12 i kosztuje 62 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 187 kalorii, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz cebulę, przyprawę cajun, wodę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 5 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Kapusta Cajun, Kapusta Cajun, oraz Kapusta Cajun i wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym holenderskim piecu, brązowa mielona wołowina.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona WołowinaMielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
2
Dodać cebulę i zielony pieprz; gotować, aż cebula będzie przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielony PieprzZielony Pieprz
CebulaCebula
3
Dodaj ryż, pomidory, sos pomidorowy, wodę i przyprawy. Przykryć i piec w temperaturze 375° przez 50-60 minut lub aż kapusta będzie miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos PomidorowySos Pomidorowy
PrzyprawyPrzyprawy
PomidorPomidor
KapustaKapusta
WodaWoda
RyżRyż
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc

Cajun można łączyć z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować to Joyce Vineyards Albarino. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 25 dolarów.
Joyce Vineyards Albarino
Joyce Vineyards Albarino
Energiczny i stalowy Hiszpański styl Albariño jest wyraźnie świeży z podwyższonymi aromatami i pikantną kwasowością. Chrupiące i orzeźwiające z cierpkim zielonym jabłkiem, białą brzoskwinią i pikantnymi owocami cytrusowymi, a także mokrymi sosami, pestką moreli i przepyszną solą fizjologiczną, co sprawia, że jest to świetny letni popijacz.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 5 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn