Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisy przystawki, więc dać pieczone Capon z fig-and-Prosciutto farszu spróbować. Na 1,75 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 345 kalorii, 14g białka, oraz 20 g tłuszczu. Ten przepis służy 10. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z jedzenia i wina wymaga rosołu z kurczaka, kapon, rosół z kurczaka oraz soli i pieprzu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak ogromny spoonacular wynik 35%. Spróbuj Pieczony kapon z farszem Quinoa-oliwkowym, Capon pieczony z Chile-Cilantro Rub i pieczoną marchewką, oraz Konfitura figowa z pieczonym czosnkiem dla podobnych receptur.
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
4
Dodaj cebulę i seler i gotować na małym ogniu, aż zmiękną, 10 protokół. Wymieszać z mielonym koprem i prosciutto i gotować przez 1 minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Koper Mielony
Prosciutto
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii
5
Wyjąć z ognia i ostudzić.
6
W bardzo dużej misce, wrzucić chleb z mieszaniną prosciutto i figi. W misce ubić jajka, wywar, sól i pieprz; wlać mieszaninę na chleb i wymieszać, aby dokładnie połączyć składniki.
Odetnij końcówki ze skrzydeł i umieść na dużej patelni z szyją.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolosalne Krewetki Z Ogonami, Obrane I Oczyszczone
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
9
Włóż kapon na patelnię, od strony piersi w dół i wypełnij jamę szyi farszem. Naciągnąć skórę na farsz i zabezpieczyć szaszłykiem. Przekręć stronę piersi kaponu do góry i wypełnij jamę farszem. Resztki farszu owinąć folią. Masło utrzeć na kaponie, doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Piecz kapon przez 1 1/2 godziny, obracając patelnię raz.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Przenieś końcówki szyi i skrzydeł do rondla. Piecz przez około 1 godzinę dłużej, obracając patelnię raz. Ptak robi się, gdy termometr błyskawicznie odczytywany włożony do wewnętrznej części uda rejestruje 16
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju Sezamowego
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
12
W międzyczasie dodać wywar do rondla i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
13
Dodać szczyptę soli, przykryć i dusić na małym ogniu przez 45 minut. Odrzuć końcówki szyi i skrzydeł.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
14
Wyjąć kapon z piekarnika. Podnieść temperaturę piekarnika do 400 i gotować farsz w opakowaniu foliowym przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
16
Przenieś kapon na deskę do rzeźbienia i pozostaw na 20 minut.
17
Wlać soki z patelni do szklanej miarki i odcedzić tłuszcz. Łyżka 3 łyżki tłuszczu do patelni; wyrzucić pozostały tłuszcz. Ustawić patelnię na 2 palniki na umiarkowanym ogniu i wymieszać z mąką. Stopniowo ubijać bulion i Calvados, aż będzie gładki. Doprowadzić do wrzenia, ubijając, a następnie gotować sos na małym ogniu, ubijając często, aż nie pozostanie mączny smak, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Calvados
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
1 Czubata łyżka Białego Pieprzu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczony Sos Z Indyka
Dodatkowa Starta Skórka Z Limonki, Opcjonalnie
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
18
Wlać zarezerwowane soki z patelni i dusić przez kilka minut dłużej. Doprawić solą i pieprzem i wlać do sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SOS Łódź
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
19
Pokroić kapon i podawać z farszem i sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka Lub Bulionu Warzywnego (lub Więcej W Razie Potrzeby)
6 Dużych Ząbków Czosnku, Pokrojonych W Cienkie Plasterki