Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita
Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać tuńczyka, ogórki kiszone, i posiekane warzywa Pita kanapki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczywo pita, majonez, ogórki kiszone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły beztłuszczowy jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Limonkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita, Kanapki z chlebem żytnim z tuńczykiem, ogórkiem i serem śmietankowym, oraz Kanapki pita z tunanem i ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wymieszać pierwsze 4 składniki w małej misce. Doprawić mieszankę tuńczyka solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka Szalotki Pokrojonej W Paski
Mandarynki, Każda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Wymieszać paprykę, cebulę i jabłko w średniej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to moje najlepsze propozycje do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Matanzas Creek Alexander Valley Merlot z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 28 dolarów za butelkę.