Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita

Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać tuńczyka, ogórki kiszone, i posiekane warzywa Pita kanapki spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 30g białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 527 kalorii. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.8 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz pieczywo pita, majonez, ogórki kiszone i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać zwykły beztłuszczowy jogurt, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt Limonkowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 81%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Kanapki z tuńczykiem, ogórkiem i posiekanymi warzywami Pita, Kanapki z chlebem żytnim z tuńczykiem, ogórkiem i serem śmietankowym, oraz Kanapki pita z tunanem i ciecierzycą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać pierwsze 4 składniki w małej misce. Doprawić mieszankę tuńczyka solą i pieprzem.
Wymieszać paprykę, cebulę i jabłko w średniej misce.
Dodaj połowę mieszanki warzywnej do mieszanki tuńczyka i wymieszaj, aby wymieszać.
Dodać ocet do pozostałej mieszanki warzywnej; wrzucić do połączenia. Doprawić mieszankę warzywną do smaku solą i pieprzem.
Umieścić 1/4 szklanki sałaty w każdej połowie pita. Łyżka 1/8 mieszanki tuńczyka, następnie 1/8 mieszanki warzyw w każdej połowie pita.
Umieścić 2 połówki pita na każdym z 4 talerzy i podawać.