Kanapki Z Polędwicy Wieprzowej Z Konserwą Żurawinowo-Kolendrową

Kanapki Z Polędwicy Wieprzowej Z Konserwą Żurawinowo-Kolendrową
Kanapki z polędwicy wieprzowej z konserwą żurawinowo-Kolendrową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 390 kalorii, 31g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, polędwiczki wieprzowe, konserwę żurawinowo-kolendrową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z kolendry w sosie marchewkowo-imbirowym, Kanapki Z Polędwicą Wieprzową, oraz Kanapki Z Polędwicą Wieprzową.

Instrukcje

1
Rozmrozić bułki obiadowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Roladki ObiadoweRoladki Obiadowe
2
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
Gotować nasiona kolendry w gorącej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, 2 do 3 minut lub aż nasiona są opiekane i pachnące.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
NasionaNasiona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Nasiona kolendry impuls w elektrycznych przypraw lub młynek do kawy, aż zgnieciony. (Jeśli nie masz młynka, użyj zaprawy i tłuczku lub umieść nasiona kolendry w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, uszczelnij i Funt nasiona młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta, aż do zgniecenia.) Rezerwa 2 łyżeczki pokruszonej kolendry dla żurawinowo-Kolendrowej konserwy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Całe Nasiona KolendryCałe Nasiona Kolendry
KolendraKolendra
żurawinażurawina
KawaKawa
NasionaNasiona
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
Meat TenderizerMeat Tenderizer
Torby ZiplocTorby Ziploc
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
5
Wymieszaj pozostałą pokruszoną kolendrę, oliwę z oliwek i kolejne 4 składniki.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
6
Umieścić wieprzowinę na lekko nasmarowanym stojaku na patelni do pieczenia. Przetrzyj wszystkie strony wieprzowiny mieszanką przypraw.
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sucha Przyprawa RubSucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
7
Wstawić wieprzowinę do nagrzanego piekarnika. Zwiększyć ciepło do 450 i piec 25 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 15
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
PiekarnikPiekarnik
8
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i zmniejszyć ogień do 35
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Przykryć wieprzowinę luźno folią aluminiową i odstawić 15 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Składniki, których będziesz potrzebować
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
10
Rozmrożone bułki obiadowe posmarować roztopionym masłem; w razie potrzeby posypać równomiernie makiem lub sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Roladki ObiadoweRoladki Obiadowe
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
MasłoMasło
11
Piecz bułki w 350 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
12
Wieprzowinę pokroić w 1/4 cala plastry i podawać z żurawiną-kolendrą i roladkami obiadowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Roladki ObiadoweRoladki Obiadowe
KolendraKolendra
żurawinażurawina
WieprzowinaWieprzowina
13
* 3 łyżeczki zakupionej w sklepie mielonej kolendry można zastąpić. Pominąć toastowanie i kruszenia kroki. Rezerwa 3/4 łyżeczki do żurawiny-kolendry konserwy; wykorzystanie pozostałych zgodnie z zaleceniami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KolendraKolendra
żurawinażurawina
14
Uwaga: do celów testowych użyliśmy mrożonych bułek drożdżowych w stylu Parker House siostry Schubert.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drożdżowe Roladki ObiadoweDrożdżowe Roladki Obiadowe
TrudnośćTwardy
Gotowe W23 m.
Porcje15
Ocena Zdrowia23
Magazyn