Kanapki Z Polędwicy Wieprzowej Z Konserwą Żurawinowo-Kolendrową
Kanapki z polędwicy wieprzowej z konserwą żurawinowo-Kolendrową mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $1.94 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 390 kalorii, 31g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mielony kminek, polędwiczki wieprzowe, konserwę żurawinowo-kolendrową i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Polędwiczki wieprzowe z kolendry w sosie marchewkowo-imbirowym, Kanapki Z Polędwicą Wieprzową, oraz Kanapki Z Polędwicą Wieprzową.
Instrukcje
Rozmrozić bułki obiadowe zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Gotować nasiona kolendry w gorącej patelni na średnim ogniu, stale mieszając, 2 do 3 minut lub aż nasiona są opiekane i pachnące.
Nasiona kolendry impuls w elektrycznych przypraw lub młynek do kawy, aż zgnieciony. (Jeśli nie masz młynka, użyj zaprawy i tłuczku lub umieść nasiona kolendry w plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym, uszczelnij i Funt nasiona młotkiem do mięsa lub wałkiem do ciasta, aż do zgniecenia.) Rezerwa 2 łyżeczki pokruszonej kolendry dla żurawinowo-Kolendrowej konserwy.
Wymieszaj pozostałą pokruszoną kolendrę, oliwę z oliwek i kolejne 4 składniki.
Umieścić wieprzowinę na lekko nasmarowanym stojaku na patelni do pieczenia. Przetrzyj wszystkie strony wieprzowiny mieszanką przypraw.
Wstawić wieprzowinę do nagrzanego piekarnika. Zwiększyć ciepło do 450 i piec 25 minut lub aż termometr mięsa zarejestruje 15
Wyjąć wieprzowinę z piekarnika i zmniejszyć ogień do 35
Przykryć wieprzowinę luźno folią aluminiową i odstawić 15 minut lub aż termometr zarejestruje 16
Rozmrożone bułki obiadowe posmarować roztopionym masłem; w razie potrzeby posypać równomiernie makiem lub sezamem.
Piecz bułki w 350 przez 15 do 20 minut lub do złotego koloru.
Wieprzowinę pokroić w 1/4 cala plastry i podawać z żurawiną-kolendrą i roladkami obiadowymi.
* 3 łyżeczki zakupionej w sklepie mielonej kolendry można zastąpić. Pominąć toastowanie i kruszenia kroki. Rezerwa 3/4 łyżeczki do żurawiny-kolendry konserwy; wykorzystanie pozostałych zgodnie z zaleceniami.
Uwaga: do celów testowych użyliśmy mrożonych bułek drożdżowych w stylu Parker House siostry Schubert.
Polecane wino: Malbec, Pinot Noir, Sangiovese
Malbec, Pinot Noir i Sangiovese to świetny wybór na polędwicę wieprzową. Lekkie ciało Pinot noir jest Świetne do chudych kawałków, średnio treściwe sangiovese uzupełniają mięsiste sosy, gulasze i inne dania wieloskładnikowe, a pełne taniny malbec pary z tłustymi kawałkami i grillem. Alta Vista Classic Malbec z 5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Alta Vista Classic Malbec]()
Alta Vista Classic Malbec
Klasyczny Malbec Alta Vista wykazuje prawdziwy charakter swojej odmiany winorośli. Świeże i intensywne aromaty i smaki tego wina stanowią doskonałe wprowadzenie do świeżych, owocowych cech i ogólnej jakości win z Argentyny. Część wina jest starzona w amerykańskim Dębie przez 6 miesięcy, przed dodatkowymi 3 miesiącami w butelce.Pokazuje intensywne aromaty śliwki, czarnej wiśni i egzotycznych przypraw, z nutami kawy i wanilii z dębowych beczek. Smaki na podniebieniu są świeże, o dobrej strukturze i miękkich taninach, a wykończenie jest pełne i skoncentrowane, z nutami przypraw.To wino jest dość przystępne, zabawne i łatwe do picia, idealne do codziennej konsumpcji i do swobodnych, swobodnych potraw, takich jak kanapki Panini, pizza i empanadas z wołowiny lub wieprzowiny.