Kanapki z grillowanym masłem warzywno-anchois

Kanapki z grillowanym masłem warzywno-anchois
Ten pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 1,87 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 506 kalorii, 10g białka, oraz 35 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 40. Udaj się do sklepu i odebrać cukinię, liście kolendry, sól i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Grillowana polędwica z anchois-masłem cytrynowym i brokułami Rabe, Kanapki Z Grillowanymi Warzywami, oraz Kanapki Z Grillowanymi Warzywami.

Instrukcje

1
W małej misce połącz masło, anchois i skórkę z cytryny. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Srebrne NonpareileSrebrne Nonpareile
SardeleSardele
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
2
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
3
Posmaruj obie strony każdego kawałka naan 1 łyżką oleju. Grill naan, w dwóch partiach, aż do ogrzania i lekko zwęglone, około 2 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaanNaan
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Przenieść na talerz i przykryć czystym ręcznikiem kuchennym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do SerwowaniaSłodka Suszona Sopressata, Pokrojona W Plasterki, Do Serwowania
5
Wrzucić cukinię i bakłażana w dużej misce z pozostałymi 3 łyżkami oliwy z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Ułóż bakłażana w jednej warstwie na patelni grillowej i gotuj na średnim ogniu do miękkości i zwęglenia, około 3 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz AleppoPieprz Aleppo
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
(duża Tuba)(duża Tuba)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Gotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami SpożywczymiGotowana Czerwona Kapusta, Dostępna W Alejce Ze Specjalnymi Produktami Spożywczymi
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
6
Przenieś do miski. Powtórz procedurę z cukinią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
7
Po jednej stronie każdego kawałka naan posmarować 1/4 masła anchois. Mieszaninę cukinii i bakłażana podzielić równomiernie między naan i posypać pistacjami i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych3 Do 4 Szklanek Lodów Waniliowych
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
1 Torebka świeżego Szpinaku1 Torebka świeżego Szpinaku
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
SardeleSardele
Szklanki Masła Orzechowego, Grubo PosiekaneSzklanki Masła Orzechowego, Grubo Posiekane
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
NaanNaan
8
Złożyć Naan nad nadzieniem i podawać na ciepło.
Składniki, których będziesz potrzebować
NaanNaan
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia5
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn