Kanapka ze stekiem Carne Asada z sałatką z awokado

Kanapka ze stekiem Carne Asada z sałatką z awokado
Carne Asada steak Sandwich z sałatką z awokado może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $16.4 za porcję. Jedna porcja zawiera 2854 kalorii, 172g białka, oraz 151 g tłuszczu. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Mieszanka sera cheddar, mielone ziele angielskie, mielony kminek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby wykorzystać awokado można śledzić to danie główne z Lody Kokosowe Awokado jako deser. Ten przepis od Allrecipes ma 47 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 7 godzin i 15 minut. Kilka osób naprawdę lubiło to Południowoamerykańskie danie. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 95%, co jest niesamowite. Spróbuj Sałatka Carne Asada, Carne Asada, oraz Carne Asada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pieprz cayenne, papryka, czarny pieprz, kminek, cebula w proszku, czosnek w proszku, ziele angielskie, tymianek, i 1/4 szklanki oliwy z oliwek w dużej misce, aż równomiernie wymieszać. Posmaruj płaskie steki żelazne tą pastą, a następnie owiń folią lub włóż do zamykanej plastikowej torby. Marynować w lodówce przez 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Półksiężycowe Plasterki Ogórka AngielskiegoPółksiężycowe Plasterki Ogórka Angielskiego
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
RamięRamię
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali10 Mięsistych Golonek Cielęcych O Grubości 2-3 Cali
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Przygotuj sałatkę z awokado, delikatnie mieszając awokado w kostkach, zieloną cebulę, czerwoną paprykę, czerwoną cebulę, kolendrę i pomidory.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych8 żółtych Tortilli Kukurydzianych (15 Cm), Podgrzanych
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
3 łyżki Oleju Roślinnego3 łyżki Oleju Roślinnego
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
3
Skropić sokiem z limonki i oliwą z oliwek; doprawić do smaku solą i pieprzem. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Lekko Rozgniecione Awokado HassLekko Rozgniecione Awokado Hass
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
4
Rozgrzej grill na świeżym powietrzu na średnim ogniu i lekko ruszt olejowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
5
Grilluj steki z płaskiego żelaza, aż zostaną ugotowane do pożądanego stopnia doneness lub do temperatury wewnętrznej 135 stopni F (57 stopni C) dla średnio rzadkich, około 4 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
6
Wyjąć z grilla i pozostawić na 5 do 10 minut. Podczas gdy steki są odpoczynku, pokroić każdą bagietkę na trzy kawałki, a następnie połówki sztuk poziomo. Chleb tostowy, pokrojony w dół na grillu do złotego koloru. Obrócić bagietki i ułożyć pokrojony ser na pokrojonych bokach; pozostawić ser do stopienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
BagietkaBagietka
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
7
Aby złożyć kanapki, cienko pokroić steki z płaskiego żelaza w poprzek ziarna, i stos na bagietki. Wierzch z sałatką z awokado przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Flat Iron SteakFlat Iron Steak
BagietkaBagietka
1 Suszony Pieprz Arbol1 Suszony Pieprz Arbol
1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej1 Funt Kiełbasy Klonowej, Luzem Lub Wyjęte Z Dużej Osłonki Ogniwowej

Polecane wino: Merlot, Cabernet Sauvignon, Pinot Noir

Stek świetnie komponuje się z Merlotem, Cabernet Sauvignon i Pinot Noir. W końcu wołowina i czerwone wino to klasyczne połączenie. Ogólnie rzecz biorąc, szczuplejsze steki dobrze komponują się z lekkimi lub średnimi czerwonymi, takimi jak pinot noir lub merlot, podczas gdy grubsze steki poradzą sobie z odważną czerwienią, taką jak cabernet sauvingnon. Motłoch Merlot z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 20 dolarów za butelkę.
Rabble Merlot
Rabble Merlot
Czarna wiśnia, ciemna jagoda, słodowa czekolada z niuansowymi nutami francuskiego dębu wanilii i mokki. Eleganckie i wyrafinowane na podniebieniu z dużą ilością ciemnych owoców prowadzących do jedwabistego, miękkiego wykończenia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W7 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia100
Magazyn