Kanapka Z Pieczoną Pieczoną Wołowiną Z Otwartą Twarzą

Kanapka Z Pieczoną Pieczoną Wołowiną Z Otwartą Twarzą
Open-Faced pieczona kanapka z pieczoną wołowiną wymaga z grubsza 20 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 387 kalorii, 35g białka, oraz 18g tłuszczu. Na 3,42 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka deli rostbef, majonez, bułki hoagie, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest dobre. Spróbuj Kanapka Z Pieczoną Pieczoną Wołowiną Z Otwartą Twarzą, Kanapka Z Pieczoną Pieczoną Wołowiną Z Otwartą Twarzą, oraz Old-Fashioned Hot Open-Faced Roast Beef Sandwich dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik na ustawienie brojlerów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój rolki na pół i tostuj w tosterze do chleba.
Składniki, których będziesz potrzebować
ChlebChleb
RolkaRolka
TostyTosty
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TosterToster
3
Umieścić na blasze do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
4
Każdą połowę posmarować majonezem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
5
Warstwę z rostbefu, pomidor, czerwona cebula, Provolone, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Pieczeń WołowaPieczeń Wołowa
ProvolonProvolon
Cebula CzerwonaCebula Czerwona
PomidorPomidor
6
Broil 3 do 6 cali od źródła ciepła przez 2 do 4 minut (miej na to oko), aż ser jest bąbelkowy i zaczyna brązowieć.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn