Koper i Fingerling Confit
Koper włoski i Fingerling Confit może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, cały 30, i wegańskie przepis ma 2212 kalorii, 4G białka, oraz 237 g tłuszczu na porcję. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 2 osoby próbowały i polubiły ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz pod ręką ziemniaki fingerling, oliwę z oliwek, cebulę i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Koper i Fingerling Confit, Dorsz Czarny Duszony Z Ziemniakami Palcowymi I Czosnkiem Confit, oraz Camargue Czerwony Ryż Z Koprem Włoskim Confit dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
W średnim rondlu połącz paluszki, koper włoski, czerwoną cebulę, czosnek, tymianek i zatokę.
Dodaj oliwę do przykrycia. Doprawić solą.
Doprowadzić patelnię do średniego ciepła i gotować bardzo delikatnie przez 45 minut. Odcedzić warzywa z oleju, rezerwując olej do innego użycia.
W razie potrzeby doprawić warzywa większą ilością soli i udekorować szczypiorkiem.