Kanapka z indykiem, awokado i szpinakiem z cytryną

Kanapka z indykiem, awokado i szpinakiem z cytryną
Przepyszna kanapka z indykiem, awokado i szpinakiem z cytryną może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 388 kalorii, 22g białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 1,29 zł za porcję, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz cebulę, sok z cytryny, chleb zbożowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Sicilian Overstuffed Sandwich Wedges, Dynia nadziewana z chlebem kukurydzianym, jabłkami i kiełbasą z indyka z Sauvignon Blanc, oraz Kanapka ze szpinakiem i awokado dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Usuń miąższ awokado z połowy awokado; rozłóż po jednej stronie każdej kromki chleba. Top 1 plaster szpinaku, indyka i cebuli; skropić sokiem z cytryny. Przykryć pozostałą kromką chleba, awokado bokiem w dół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
AwokadoAwokado
SzpinakSzpinak
4 Cienkie Plasterki Salami4 Cienkie Plasterki Salami
Cała TurcjaCała Turcja
ChlebChleb
CebulaCebula
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia28
Magazyn