Kanapka Z Ananasem I Indykiem
Kanapka ananasowo-indycza wymaga ok. 45 minut od początku do końca. To danie główne ma 626 kalorii, 33g białka, oraz 28g tłuszczu na porcję. Na $1.97 za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka ser szwajcarski, masło, szczypiorek i cebula o Smaku ser śmietankowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Z łyżeczką wynik 65%, to danie jest dobre. Spróbuj Kanapka z indykiem z salsą ananasową, Pineapple Dak Bulgogi Sandwich (Korean Spicy Pineapple BBQ Chicken Sandwich), oraz Kanapka Rachel (aka Roast Turkey Reuben Sandwich) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój ananasa w plastry o grubości 1/2 cala; pokrój plastry na pół.
Roztopić masło na patelni na średnim ogniu; dodać ananasa, i saute 5 protokół.
Serek rozprowadzić równomiernie na każdej połowie chleba.
Warstwa dolna połówki chleba równomiernie z ananasem, indykiem i serem; wierzch z pozostałymi połówkami chleba.
Kanapki gotować na lekko nasmarowanej patelni na średnim ogniu 5 minut z każdej strony lub do momentu tosty chleba i topnienia sera.
Kanapki pokroić na trzy części.
*Tylko do celów testowych użyliśmy pakietu 1 (16 uncji)Pepperidge Farm Twin French loaves.