John ' s czerwone Wino i pieczony czosnek gulasz wołowy placki

John ' s czerwone Wino i pieczony czosnek gulasz wołowy placki
Ten przepis służy 6 i kosztuje $4.37 za porcję. Jedna porcja zawiera 731 kalorii, 43g białka, oraz 47 g tłuszczu. 3 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jeśli masz pieprz, łodyga selera, cielęcinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest idealny do Jesień. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 72%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Jesienny gulasz wołowy Rachael Ray z jabłkiem, cebulą i pieczonym czosnkiem, Gulasz Wołowy W Czerwonym Winie, oraz Gulasz wołowy z czerwonym winem.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Przeciąć główkę czosnku na pół poziomo i owinąć w folię aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec przez 45 minut.Gdy ostygnie wystarczająco, aby obsłużyć, wycisnąć czosnek i umieścić go w misce i squash widelcem do momentu uzyskania pasty. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
Nóż Do ObieraniaNóż Do Obierania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Opuść piekarnik do 275 F. sól i pieprz mięso i odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Dodać 3 łyżki oliwy z oliwek na szerokiej patelni i pozostawić do dobrego ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać paski boczku i równomiernie brązowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
7
Wyjąć łyżką szczelinową i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
8
Na tej samej patelni, nie biorąc oliwy z oliwek i tłuszczu z boczku, podsmażyć grzyby, z tymiankiem, solą i pieprzem. (Jeśli nie pasują do wszystkich na patelni saute w 2 partie, tak aby nie pary).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
9
Grzyby wyjąć łyżką szczelinową i zachować tłuszcz i soki na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ball® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I OpaskamiBall® Lub Kerr® Pint Z Wieczkami I Opaskami
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
10
Spalić patelnię połową wina i pozostawić do odparowania alkoholu. Rezerwa.
Składniki, których będziesz potrzebować
AlkoholAlkohol
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
11
Lekko odkurzyć mięso mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
12
W holenderskim piekarniku podgrzej 4 łyżki oliwy z oliwek, dodaj mięso i zapieczętuj ze wszystkich stron zrób to w 3 partiach, aby mięso dobrze się smażyło. Zachowaj usunięcie poprzedniej partii mięsa i iść dalej z drugim, aż rumiane wszystkie kawałki mięsa. Trzymaj mięso w misce z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)1 Pęczek świeżego Szpinaku (około 3 Filiżanek)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
13
Dodać liście szałwii i smażyć przez 1 minutę, następnie dodać pokrojoną w kostkę cebulę i czosnek i pozostawić do koloru, aż będzie bardzo blond.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
14
Dodaj drugą połowę czerwonego wina i deglaze holenderskiej patelni dobrze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
15
Dodaj zarezerwowany płyn odtłuszczający i 1 łyżkę prażonego czosnku zacieru i wymieszaj, aby bardzo dobrze się rozpuścić. Pozostawić do wrzenia ponownie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
16
Dodaj mięso, boczek i grzyby, dobrze mieszając, aby połączyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Krążki Słodkiej Czerwonej PaprykiCienkie Krążki Słodkiej Czerwonej Papryki
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
17
Dodaj seler, marchew i tyle bulionu, aby osiągnąć 2/3 wysokości mięsa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali1 Funt Makaronu Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
18
Przykryć i gotować w piekarniku w temperaturze 275 F przez 2 do 3 godzin, mieszając od czasu do czasu i dodając więcej gorącego wywaru warzywnego w razie potrzeby. Po ugotowaniu mięso powinno prawie się rozpadać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pietruszka Drobno Posiekana Do DekoracjiPietruszka Drobno Posiekana Do Dekoracji
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
19
Powrót holenderski piekarnik do pieca ponownie na średnim małym ogniu i sprawdzić przyprawy z solą i pieprzem. Odrzuć liście szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)Słodka Czerwona Papryka (poszukaj Prostokątnej Papryki Polnej W Przeciwieństwie Do Małej Okrągłej Papryki)
20
W osobnym małym garnku rozpuścić mąkę w śmietanie i dodać 1/2 chochli gorącego sosu mięsnego do śmietany i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ChochlaChochla
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
21
Wlać śmietanę do garnka, zmniejszyć ogień, dobrze mieszać, aż cały sos będzie dobrze wymieszany i mięso nim pokryte, i gotować przez 4 minuty lub aż sos zgęstnieje z mąką.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®Lorann Profesjonalna Kuchnia®
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia2 łyżki Oliwy Z Oliwek Plus 2 łyżki Oliwy Z Oliwek (najlepszej Jakości) Do Skropienia
22
Montaż ciasta: podnieść temperaturę piekarnika z powrotem do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
23
Masło dno naczynia odpornego na działanie pieca, dodać jedną dobrą warstwę zacieru ziemniaczanego (około 1/3 wysokości naczynia).
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami OpcjonalnieBita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
24
Dodać mięso i warzywa gulasz z wystarczającą ilością sosu, aby dojść prawie do góry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
25
Dobrze Wyczyść krawędzie naczynia i ułóż ciasto francuskie. Naciśnij lekko na granicy, aby przykleić go do naczynia i bardzo ostrym nożem wyciąć wokół naczynia. W tym momencie możesz zamrozić naczynie, jeśli chcesz. (Można również wybrać, aby pojedyncze lub 2 porcje ciasta lub nawet umieścić ciasto bezpośrednio na piecu holenderskim-w zależności od tego, co chcesz ! )
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Funt Udek Z Kurczaka1 Funt Udek Z Kurczaka
2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos2 1/2 Szklanki Bulionu Z Kurczaka I Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
26
Lekko posmarować ciasto żółtkiem, zrobić jedną całość na środku, aby wypłynęła para i piec w piekarniku, aż ciasto francuskie będzie złociste. Smacznego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Arkusze Ciasta FrancuskiegoArkusze Ciasta Francuskiego
Odmiany GrzybówOdmiany Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
27
Oto przepis na mash rzepy: http://food52.com/recipes/2998_roasted_turnip_and_celery_with_garlic_and_rosemary_infused_potato_mash lub możesz użyć swojego ulubionego!
Składniki, których będziesz potrzebować
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Pęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (okPęczek Selera Pokrojonego W Plasterki (ok
Pęczek świeżego Szpinaku (okPęczek świeżego Szpinaku (ok
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
RzepaRzepa
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia41
Magazyn