Jim ' s Kidney Bean Empanadas

Jim ' s Kidney Bean Empanadas
Jim ' s Kidney Bean Empanadas może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Mieszanka tahini, cebula, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip Z Czerwonej Fasoli, Dip Z Fasoli, oraz Czerwona Fasola Jambalaya dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
2
Warzywa posiekać i pokroić w kostkę. Podsmaż je powoli i delikatnie w 2 łyżkach EVOO, aby wydobyć ich słodycz. Gdy warzywa są miękkie, dodać odsączoną fasolkę nerkową i 2-3 łyżki (do smaku)) tamari. Gotuj na wolnym ogniu podczas tworzenia skorupy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia GoyaOliwa Z Oliwek Z Pierwszego Tłoczenia Goya
TamariTamari
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)Porwana Lub Posiekana Bazylia (10 Do 12 Liści)
3
Wymieszać mąkę pszenną i sól i pokroić w równowadze ziemi i tahini.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowe Solone Pestki Słonecznika OpcjonalnieDodatkowe Solone Pestki Słonecznika Opcjonalnie
TahiniTahini
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4
Dobrze wymieszać ręcznie.
5
Dodać około 10 łyżek wody i dobrze zagnieść. Dostosuj przez dotyk (płatki uszu, jeśli to konieczne), aby uzyskać dobrą elastyczność.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Rozwałkuj ciasto. Możesz rozwałkować całą partię lub podzielić partię na pół i robić połowę na raz. Toczę go między dwoma arkuszami papieru woskowego, aby ułatwić obsługę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe1 Opakowanie, Minimum 40 Sztuk, 8-calowe Szaszłyki Bambusowe
7
Pokroić w kółka o średnicy około 4¾". Używam odwróconego słoika do robienia kółek. Pozostałości można ponownie uformować i zwinąć, aż całe ciasto zostanie zużyte. Łyżka około trzech łyżek nadzienia na każdym okręgu i złożyć na półksiężyc. Naciśnij empanadas zamknięte palcem i kciukiem. Naciśnij widelcem, aby uzyskać ozdobną krawędź.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)Laska Wanilii Przecięta Wzdłuż (lub 1 1/2 łyżeczki Ekstraktu Waniliowego)
8
Połóż empanadas na płytkiej, nasmarowanej patelni (lub dwóch). Włożyć do piekarnika 350 stopni i piec około 25 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki

Polecane wino: Tempranillo, Albarino, Grenache

Hiszpański w menu? Spróbuj sparować z Tempranillo, Albarino i Grenache. Łącząc wino z daniami kuchni hiszpańskiej, dlaczego nie kierować się zasadą "co rośnie razem idzie razem"? Polecamy albariño do białego wina i garnachan i tempranillo do czerwonego. Torres Sangre de Toro Tempranillo z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 8 dolarów za butelkę.
Torres Sangre de Toro Tempranillo
Torres Sangre de Toro Tempranillo
Wino pełne charakteru i jest zarówno mocne, jak i eleganckie. Delikatne aromaty kwiatowe na tle bardzo dojrzałych owoców, dębu i trufli. Jego taniny mają owocową, mięsistą strukturę, która ewoluuje w aksamitne akcenty dymu i przypraw nabytych podczas starzenia.Idealny do mięs, paelli i do kremowych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje14
Ocena Zdrowia6
Magazyn