Jim ' s Kidney Bean Empanadas
Jim ' s Kidney Bean Empanadas może być tylko Europejska przepis, którego szukasz. Ten przepis służy 14 i kosztuje 32 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 191 kalorii. Mieszanka tahini, cebula, oliwa z oliwek z pierwszego tłoczenia i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. 7 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Dip Z Czerwonej Fasoli, Dip Z Fasoli, oraz Czerwona Fasola Jambalaya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni
Warzywa posiekać i pokroić w kostkę. Podsmaż je powoli i delikatnie w 2 łyżkach EVOO, aby wydobyć ich słodycz. Gdy warzywa są miękkie, dodać odsączoną fasolkę nerkową i 2-3 łyżki (do smaku)) tamari. Gotuj na wolnym ogniu podczas tworzenia skorupy.
Wymieszać mąkę pszenną i sól i pokroić w równowadze ziemi i tahini.
Dobrze wymieszać ręcznie.
Dodać około 10 łyżek wody i dobrze zagnieść. Dostosuj przez dotyk (płatki uszu, jeśli to konieczne), aby uzyskać dobrą elastyczność.
Rozwałkuj ciasto. Możesz rozwałkować całą partię lub podzielić partię na pół i robić połowę na raz. Toczę go między dwoma arkuszami papieru woskowego, aby ułatwić obsługę.
Pokroić w kółka o średnicy około 4¾". Używam odwróconego słoika do robienia kółek. Pozostałości można ponownie uformować i zwinąć, aż całe ciasto zostanie zużyte. Łyżka około trzech łyżek nadzienia na każdym okręgu i złożyć na półksiężyc. Naciśnij empanadas zamknięte palcem i kciukiem. Naciśnij widelcem, aby uzyskać ozdobną krawędź.
Połóż empanadas na płytkiej, nasmarowanej patelni (lub dwóch). Włożyć do piekarnika 350 stopni i piec około 25 minut.