Jesienne Jabłko-Squash Crisp to Wegetariańskie przepis z 12 porcjami. Na 88 centów za porcję, ten przepis okładki 18% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 347 kalorii. 73 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz mieloną gałkę muszkatołową, marchew, mielone goździki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 68%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Apple Crisp Ice Cream na naszej jesiennej Apple Party! # SundaySupper, Jesienne Jabłko Chrupiące, oraz Jabłko i Squash Crisp dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko posmaruj naczynie do pieczenia 9x13 cali.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
Umieść squash do kosza na parowiec zamontowany na patelni. Doprowadzić do wrzenia, następnie zmniejszyć ogień do medium, przykryć, i pary squash aż do miękkości i łatwo przebite widelcem, o 15 protokół. Super.
Wlać do dużej miski. Wymieszać jabłka, marchew i rodzynki, aż do równomiernego wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Do 1 Ananasa (w Zależności Od Wielkości), Obranego I Pokrojonego Na 1/2-calowe Kawałki, Opłucz I Zachowaj ładne Liście Do Dekoracji
1 Laska Cynamonu (1-1/2 Cala)
Do Konserwowania,
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do Tacos
6
Rozprowadzić mieszaninę na dnie przygotowanego naczynia do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
7
Mieszamy płatki owsiane, otręby pszenne, 1 szklankę brązowego cukru, 1/2 szklanki mąki pszennej i 1 łyżkę cynamonu z roztopionym masłem w misce, aż się kruszą. Łyżka polewa nad mieszanką jabłko-squash.